10 november 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr samt Stefan Gustafsson.

01.53 Borås, misstänkt drograttfylleri
På riksväg 40 vid Viaredsmotet stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotiokapåverkad och får följa med för provtagning.

02.00 Vårgårda, stöldförsök
Vid Cirkel K i Hol griper polisen tre män som skurit sönder kapell på sex lastbilar men inte fått med sig något.

04.11 Stenungsund, inbrott
Vid Brudhammar mittemot pizzerian är det en förbipasserande som upptäcker att det förmodligen varit inbrott i ett garage och kontaktar polisen. På plats kontaktas ägaren som kan konstatera att det varit inbrott och det saknas en häcksax samt en såg.

06.19 Härryda, trafikolycka
På riksväg 40 vid Björrödsmotet är det en bil och en skåpbil som kolliderar. I bilarna färdas tre personer och om de har fysiska skador är i nuläget okänt. Dessbättre inga personskador.

06.38 Angered, trafikolycka
På Rävebergsvägen vid Gårdstensbergen är flera bilister inblandade i en olycka. Oklart i nuläget om någon är skadad. Tre bilister inblandade i olyckan och en kvinna körs till sjukhus för vård. Kvinnan misstänks för beteendebrott då hon inte hållit tillräckligt avstånd till framförvarande bilist.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.