11 november 00:48, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser i länet

00:25 - Brand. Ullånger, Kramfors

Polis kallas till Ullånger med anledning av uppgifter om en villabrand. Polis, räddningstjänst och ambulans åker till platsen.

Komplettering:Polis har hållit förhör på platsen och skriver en anmälan gällande mordbrand.

01:37 - Försök till stöld. Sundsvall

Polis kallas till en restaurang då misstänkta personer observerats utanför via en övervakningskamera. Polis lyckas inte hitta några personer kvar på platsen. Inget finns rapporterat som stulet. Polis skriver en anmälan gällande försök till stöld.

01:39 - Grov olovlig körning. E4 Södra Vägen, Härnösand

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen visar det sig att föraren, en man i 30-årsåldern, saknar körkort. Polis skriver en anmälan gällande grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt TBL 7§ (Lag om straff för vissa trafikbrott) 

06:09 - Lugnt i länet 

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.