11 november 06:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

00.26 Polisen larmades till en restaurang i Tornby, Linköping, med anledning av ett pågående inbrott. Någon, eller några, har tagit sig in i lokalen genom att förstöra en ruta med en sten. Vad som har stulits är oklart. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades.

01.39 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till ett vårdboende på Barnhemsvägen i Norrköping med anledning av en brand. Branden ska ha startat i en soffa. En förundersökning gällande mordbrand inleddes. Polisens presstjänst har inga uppgifter om några personskador.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.