14 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

00.21 Göteborg, personrån.
En man blir frånryckt sin halsguldkedja av två för honom okända yngre män. Enligt anmälaren skall det röra sig om två killar i 18 – 20 års åldern samt maskerade. Själva påhoppet skedde vid Södra Hamngatan/ Fredsgatan där en av dem kom fram och frågade efter en cigarett. De sprang sedan Fredsgatan upp mot NK där de sedan försvann ur anmälarens sikt. Patruller till platsen som sökte av närområdet men hittade inte på någon som stämde överens med rånarna.

00.59 Göteborg, personrån.
En man blir frånryckt sin guldhalskedja på Kungsportsplatsen av två okända män. Först hade de försökt få av honom klockan men när de inte lyckades med det slet de av honom hans halskedja istället och sprang från platsen i riktning mot Avenyn, ingen gripen. Ytterligare två fall har rapporterats in från samma område där anmälare blivit av med kontanter av okända personer.

01.20 Falköping, skadegörelse genom brand.
Larm inkommer beträffande en bil som brinner i området Fredriksberg. Räddningstjänst samt polis till platsen. Räddningstjänsten släcker branden och det rådde ingen spridningsrisk. Polisen skriver en anmälan och i skrivande stund inga uppgifter om hur den kan ha startat.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.