14 november 07:39, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Daniel Söderqvist som arbetar fram till 15:00.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett knappt 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Nedan finns de viktigaste ärendena.

23.10. Polisen kallades till ett matvaruhus på Ingelsta i Norrköping efter att två bilar frontalkrockat. Fem personer var drabbade totalt, men det ska inte vara några personskador. Polisen upprättade en anmälan om trafikolycka, men det är oklart om något brott begåtts.

23.29. Polisen kallades till ett samhälle utanför Linköping med anledning av ett bråk. Det visade sig vara ett relationsbråk. En man i 35-årsåldern greps misstänkt för misshandel och olaga hot.

01.12. Polisen gjorde en kontroll på ett fordon i centrala Motala. I bilen fanns två personer. En av dem misstänktes för ringa narkotika innehav och frihetsberövades för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.