14 november 08:08, Sammanfattning kväll och natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Daniel Söderqvist som arbetar fram till 15:00.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 160-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Nedan finns de viktigaste ärendena.

 18.39. Polisen fick larm om att en smyckesbutik i centrala Norrköping blivit utsatt för ett inbrott. Enligt uppgift ska fyra eller fem personer krossat en ruta och därefter krossat glasmontrar för att komma åt att stjäla. Efteråt ska de ha lämnat platsen i en bil. Polisen spärrade av platsen och genomförde en teknisk undersökning. Det är oklart vad som blivit stulet, men polisen rubricerar brottet som grov stöld.

Polisen välkomnar tips från allmänheten. Antingen genom att ringa 114 14 eller genom polisens hemsida där det går att vara anonym.

 22.46. Polisen fick larm om ett lägenhetsbråk i centrala Norrköping. Det visade sig vara ett relationsbråk. En man i 25-årsåldern greps misstänkt för olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.