15 november 06:33, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Sammanfattning

Sundsvall – Misshandel

Strax innan 23:00 blev patrull beordrad till Dalton Saloon och berättade att det skett en misshandel på platsen. När polis kom till platsen blev två män gripna för grov misshandel. De två gripna männen är i 25-årsåldern. Efter att polis föredragit ärendet för åklagare blev de båda männen anhållna.

 

Sundsvall Kubikenborg – Stöld

Klockan 22:09 inkommer samtal till polisen om pågående stöld av drivmedel ur ett annat fordon. Efter ett fint jobb av flertalet patruller kunde en av två gärningsmän gripas. Mannen är anhållen av åklagare.

 

Trafikolycka Södra Alnö

En mopedbil körde i diket strax efter midnatt. I bilen fanns två personer och en av dem klagade på smärta i nacken. Efter kontroll var det ingen som fördes med ambulans, de två ungdomarna blev skjutsade till vårdnadshavare. Polisen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

 

Omhändertagna Enligt LOB Sundsvall.

Sju personer har blivit omhändertagna enligt LOB  (Lagen om omhändertagande av berusade personer).

En av de omhändertagna blev även misstänkt för narkotikabrott, då han uppvisade tydliga tecken på att vara påverkad. Mannen är i 20-årsåldern.

 

Sundsvall Narkotikabrott

Klockan 02:30 genomfördes en kontroll av en person på Bloco i Sundsvall. Personen blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Personen blev frisläppt efter provtagning. Den misstänkte är en man i 20-årsäldern.  

 

Timrå

En person blev omhändertagen enligt LOB efter att han tagit sig in ett inhägnat område i Timrå. Ingen misstanke om brott i ärendet.

 

Sollefteå Remsle  Alkohollagen

Polispatrull kontrollerade en bilträff med 50-talet bilar. På plats fanns många minderåringa som drack alkohol. Två tjejer i 15-årsåldern blev hemkörda av polisen, efter samråd med föräldrarna. Polisen upprättade en anmälan om brott mot alkohollagen. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

 

Sollefteå - Falskt larm

Polisen fick ett samtal om att det var pågående slagsmål i centrala Sollefteå.  Flertalet personer skulle stå och slå på en ensam målsägande. Både ambulans och polis åker till platsen. När polisen kommer dit finns inga personer på platsen och polisen pratar med andra personer so befinner sig där. Det visar sig att det inte skett någon misshandel. Två kvinnor i 20–årsåldern blev misstänkta för falskt larm.

 

Örnsköldsvik - Trafikbrott

Strax efter midnatt genomförde polisen en trafikkontroll på E4:an i Örnsköldsvik. Tre förare fick böter för hastighetsöverträdelse och två förare fick sina körkort omhändertagna.

 

Örnsköldsvik - rattfylleri

Klockan 01:16 stoppar patrull ett fordon i centrala Örnsköldsvik. Föraren var påverkad av alkohol och blev misstänkt för grovt rattfyller och olovlig körning. Föraren är en man född 2003.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.