Uppdaterad 18 november 15:08

17 november 10:57, Mord/dråp, Karlskoga

Mordförsök i Karlskoga

Strax efter midnatt inkom larm till polisen som visade sig vara ett grovt våldsbrott i Karlskoga med adress Skogsrundan. Händelsen är rubricerad som mordförsök. Ärendet hanteras i skrivande stund med stora resurser.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som kan tänkas ha gjort iakttagelser av betydelse för utredningen vid tidpunkten med adress Skogsrundan. 

UPPDATERING 2020-11-18 Målsägaren avled på sjukhus senare på tisdagseftermiddagen av sina skador. Brottsrubriceringan har således ändrats till mord.

Brottet skedde inomhus på adress Skogsrundan 7 i Karlskoga runt midnatt natten till tisdag. Övriga detaljer i utredningen kommer inte att lämnas ut för närvarande.

Polisen vädjar till den/de som kan ha gjort iakttagelser på måndagskvällen eller natten till tisdag i området runt brottsplatsen, att ringa polisens kontaktcenter (PKC) via 114 14 och berätta vad man vet, sett eller hört som skulle kunna ha med brottet att göra. 

Den uppdaterade texten är skriven av Mats Öhman, Presstalesperson Polisregion bergslagen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.