17 november 20:18, Misshandel, grov, Eskilstuna

Två män fördes till sjukhus.

18:30 Polis beordrades till en matbutik i Årby, Eskilstuna, efter att butikspersonal tryckt på larmknappen. När polispatrull anlände till parkeringen utanför matbutiken anträffades en man med en sårskada i benet. Skadan verkade ha uppkommit från ett vasst föremål och den drabbade mannen, i 35-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Enligt initiala uppgifter ska mannen ej ha haft livshotande skador. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Polispatruller på plats har spärrat av platsen för en kriminalteknisk undersökning och kommer genomföra vittnesförhör.

I samband med denna händelse dök en annan man upp vid polisstationen. Den mannen, också i 35-årsåldern, var sårskadad. Mannen fördes med ambulans till sjukhus - initialt inte allvarligt skadad. Rättsläget just nu är att båda männen är gripna misstänkta för grov misshandel samt målsägare i samma ärende.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.