19 november 06:56, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00-07:00.

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. 

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:02 Arbetsplatsolycka, Skellefteå: Polispatrull beordras till Norra Bergsbyn med anledning av en olycka på en arbetsplats. En kvinna har ramlat ner i en grop och slagit arm och rygg. Kvinnan förs med ambulans till sjukvård. En anmälan upprättas.

00:48 Brand, Skellefteå: Polispatrull beordras till Kanalgatan i centrum med anledning av en bilbrand. Inga personer befinner sig i närheten av bilen. Okänd gärningsperson/personer misstänks ha startat branden. Bilägaren kontaktas. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

00:57 Viltolycka, Norsjö: Lastbil kolliderar med två renar på länsväg 370, Bjurträsk. Det finns inga uppgifter om personskador. Renarna dog och berörd sameby underrättas.

01:10 Olovlig körning, Umeå: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Carlslid i Umeå. Föraren, en kvinna, saknar behörighet att köra bil och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

06:16 Grov olovlig körning, Umeå: Polisen får samtal om att en skåpbil kör vingligt på E12 vid Klockarbäcken, Umedalen. Polispatrull stoppar skåpbilen. Föraren, en man, saknar behörighet att köra bil och efter förhör upprättas en anmälan gällande grov olovlig körning. Bilnycklarna tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.