Uppdaterad 20 november 09:33

20 november 01:16, Mord/dråp, försök, Södertälje

Någon eller några ha skjutit mot en bostad. Ingen är skadad men platsen är avspärrad.

Flera personer larmar om att man hör smällar/skott och det visar sig att det skjutits mot en bostad. I bostaden är det människor hemma men ingen har skadats.

En eller flera bilar har setts lämna platsen och hittills är ingen gripen. Flera polispatruller är på plats och det är avspärrat för teknisk undersökning. En förundersökning om försök till mord är inledd och ett arbete för att säkra spår och prata med vittnen pågår.

Uppdatering kl 04.00

Arbetet med att säkra spår fortsätter och området runt brottsplatsen är fortsatt avspärrat. En rad vittnesförhör har genomförts och ett arbete med att säkra eventuell film som kan finnas pågår. Ännu är ingen frihetsberövad.

Uppdatering kl 09.31

Den tekniska undersökningen är på plats och därmed är inte brottsplatsen längre avspärrad. Södertäljepolisen finns i ute under dagen och kvällen för att kunna svara på frågor och ta emot tips.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.