20 november 06:36, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

23.44 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Fogdegatan, Linköping, med anledning av en brand. Det var en fullt utvecklad brand i en personbil. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

01.56 Polisen larmades till en restaurang i Ekholmen, Linköping, med anledning av ett pågående inbrott. Flera polispatruller involverades i ärendet och ungefär en timme senare kontrollerades en man, som är i 25-årsåldern, och mannen kopplades samman med inbrottet. Mannen greps misstänkt för stöld genom inbrott. Senare under natten anhölls mannen, ärendet är åklagarlett.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.