22 november 00:17, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:41 - Stöld av cykel. Centrala Umeå

Polis får samtal om att en cykelstöld just skett i centrala Umeå. Polis söker i området utan att hitta någon cykeltjuv. Polis skriver en anmälan gällande stöld.

22:44 - Skadegörelse. Carlshem, Umeå

Polis kallas till en adress där en sten har kastats genom en ruta. Polis lyckas inte hitta någon misstänkt person i området. Polis håller förhör på platsen och skriver en anmälan gällande skadegörelse.

00:44 - Lugnt i länet

02:11 Rattfylleri. Nydala, Umeå

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blir föraren, en man i 25-årsåldern, misstänkt för rattfylleri och medtas till provtagning. Polis skriver en anmälan gällande rattfylleri.

02:29 - Trafikbrott. Furuvik, Lycksele

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen får föraren, en man i 20-årsåldern, motta en ordningsbot för att ha framfört fordonet onödigt störande i trafiken.

02:43 - Trafikbrott. Centrala Skellefteå.

Polis kontrollerar en personbil. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, får motta ordningsbot då denne framfört fordonet med otillåtet antal passagerare.

04:05 - Lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.