22 november 07:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisen hanterat 50 ärenden som rör Östergötlands län. Två personer har gripits, se nedan. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

23:47 SOS larmade räddningstjänst och polis till Holmstagatan i Norrköping med anledning av en brinnande bil. Bilen som brann stod parkerad och det fanns ingen person i den. Branden släcktes av räddningstjänsten men två bilar som stod parkerade bredvid fick även dem skador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

-

02:51 En polispatrull kontrollerade en bil i centrala Norrköping. Föraren och passageraren visade tecken på att vara påverkade av narkotika och de fick följa med för provtagning. I bilen anträffades också misstänkt narkotika och de båda personerna, båda män i 20-årsåldern, greps misstänkta för narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.