24 november 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.43 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, ingen har heller omhändertagits för berusning men en person har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

00.13 en polispatrull träffade på en man i Huskvarna och misstanke uppstod om att mannen kunde vara drogpåverkad. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt ringa narkotikabrott.

Utöver det ovan nämnda har polisen även arbetat med trafikövervakning och ett antal personer och bilar har kontrollerats. I samband med det har några bilister fått böter och en har fått sitt körkort och taxilegitimation omhändertaget i samband med en hastighetsöverträdelse.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.