24 november 06:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.25 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.38 polisen åkte till Spårgatan med anledning av att larmet hade utlöst i en butik på Spårgatan i Norrköping. Det visade sig att en stulen bil hade körts in i entrén och att gärningspersoner i samband med det hade stulit föremål från butiken. Polisen spanade i området men har inte kunnat gripa någon misstänkt. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras på platsen, som nu är avspärrad.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som gjort iakttagelser på spårgatan strax efter midnatt. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

02.47 polisen fick samtal från Nykyrka, Motala från en husägare som kommit hem och upptäckt att det varit inbrott i huset. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning är också genomförd. Det är än så länge inte känt vad som stulits.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.