25 november 06:37, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

23.01 Polisen larmades till en bostad i Gottfridsberg, Linköping, med anledning av ett bråk. En kvinna hade misshandlat en man hon har en relation med. Kvinnan, som är i 60-årsåldern, greps av polis. Kvinnan är misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen ska ha fått sårskador, men inga allvarliga fysiska skador.

23.02 Polisen larmades till centrala Mjölby då en man, som är i 30-årsåldern, hade blivit misshandlad utomhus. Mannen var ute och gick när han passerade fyra personer. I samband med detta blev mannen sparkad så att han ramlade omkull. Mannen ställde sig upp och sprang därifrån. Ambulanspersonal kontrollerade mannen, som inte följde med till sjukhuset. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.