Uppdaterad 25 november 15:02

25 november 07:51, Stöld/inbrott, Helsingborg

Inbrott i företagslokaler, Drottninggatan.

Polis åker till Drottninggatan med anledning av inbrott i företagslokaler. På plats upptäcks ett krossat fönster och gärningspersonen/personerna tycks ha varit inne på flera våningsplan. Det är oklart hur många verksamheter som berörs av inbrottet.

Uppdatering: Fyra anmälningar har upprättats i samband med inbrottet då fyra olika verksamheter/platser har blivit utsatta.

En anmälan om stöld är upprättad då glaset har krossats till ett väntrum till en vårdinrättning i byggnaden. Flera datorer skall ha stulits enligt inledande uppgift.

En anmälan är upprättad om försök till stöld då en annan verksamhet har upptäckt brytmärken på en dörr till kontoret. Gärningspersonen tycks inte ha tagit sig in.

Ytterligare en anmälan är upprättad om stöld då ännu ett kontor i byggnaden har haft påhälsning av gärningspersonen. Det är oklart vad som är stulet.

Då brottsplatsundersökning pågick i byggnaden upptäcktes även en uppbruten dörr till vinden. Vad som har stulits där är oklart. En anmälan om stöld har upprättats.

Alltså är tre anmälningar om stöld och en anmälan om försök till stöld upprättade. Ingen misstänkt gärningsperson är gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.