26 november 06:59, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 36 ärenden som rör Jönköpings län. En har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:04 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med Tuggarp, Jönköping, efter larm om en bilbrand. Enligt sos-larmet ska en personbil ha stått vid vägkanten i södergående körriktning. När polis kom till platsen brann det från motorutrymmet men ingen person ska ha kommit till skada. Trafiken påverkades i samband med händelsen och bärgningsarbetet. Polisen misstänker inget brott.

22:46 Polis larmades till en bostad i centrala Värnamo med anledning av en misshandel. En kvinna ska ha blivit misshandlad av en man som hon har en relation till. När polis kom till platsen greps mannen i 25-årsåldern misstänkt för misshandel. Under natten anhölls han också. Kvinnan i 20-årsåldern kontrollerades av ambulans men i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Ärendet är nu åklagarlett.

03:25 Polis beordrades till området Norrahammar i Jönköping med anledning av ett inbrott i ett garage till en bostad. Ett larmsystem med en kamera i garaget hade upptäckt en gärningsperson. Polispatuller på plats spanade och spårade efter gärningsmannen men i nuläget finns ingen frihetsberövad. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas då bland annat en cykel av en dyrare modell försvunnit.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.