28 november 07:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 80 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut mest:

04:25 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an vid Hjäshammar, Värnamo, efter larm om en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha kört in i mitträcket. En bärgare beställdes till platsen och polispatrull kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. Polisens presstjänst har inga uppgifter om föraren, en man i 20-årsåldern, behövt vård eller hans skadeläge.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.