29 november 07:36, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:03 Trafikbrott, Örnsköldsvik
I Östersund utfärdas en ordningsbot (böter) till en a-traktorförare med anledning av felaktig belysning fram på fordonet.

23:14 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Sundsvall
Polis beordras till centrala Sundsvall med anledning av misstänkt stöld av bil. Kort efter bilen blivit stulen körs den in i en personbil.

Polisen anträffar den stulna bilen samt de två som färdades i den. De, en kvinna och en man i 30-årsåldern, grips. De misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel, smitning från trafikolycka, vapenbrott, ringa narkotikabrott samt för skadegörelse då de misstänks ha slagit sönder fönsterrutor på en fastighet.

De misstänkta ska förhöras och åklagare kommer att besluta huruvida de anhålls eller inte.

23:32 Trafikbrott, Örnsköldsvik
I Hörnett utfärdas en ordningsbot till en a-traktorförare med anledning av felaktig belysning.

23:40 Olaga hot, Sollefteå
Polis beordras till en adress i trakten av Junsele med anledning av att en person, en man, ska ha blivit hotad. En man i 20-årsåldern grips, misstänkt för grovt olaga hot. Männen är bekanta. Den misstänkte mannen blir frisläppt efter förhör. Polisen kommer att utreda ärendet.

00:30 Trafikbrott, Örnsköldsvik
I Trehörningsjö utfärdas en ordningsbot med anledning av att fordonsskatten för en personbil inte är betald.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.