Uppdaterad 03 november 09:23

03 november 01:58, Mord/dråp, Malmö

17-åring avliden efter att ha anträffats med skador utomhus, utreds som mord.

Polisen ledningscentral får larm från allmänhet om att en skadad person ligger utomhus på Idunsgatan i Malmö.

Polis och ambulans åker till platsen.

På platsen, Idunsgatan/Algatan anträffas den aktuella personen. Det rör sig om en 17-årig pojke. Han har misstänkta stick eller skärskador och förs till sjukhus med ambulansen. Den drabbade avlider sedan till följd av sina skador. Han har inga kända anhöriga.

Den förmodade brottsplatsen, tillika anträffandeplatsen, spärras av för teknisk undersökning. Klockan 06.30 är polisens tekniker fortsatt kvar på platsen och arbetar.

Ingen gärningsperson gripen för närvarande.

Polisen söker vittnen till händelsen. har du gjort iakttagelser? Hör av dig till polisen på 114 14 och lämna tips.

06.58 Polisen tekniker är klara med sitt arbete på platsen, avspärrningen är hävd.

08.44 Utredningen är överlämnad till grova brott. För närvarande finns ingen mer information att kommunicera i ärendet. Händelsen uppdateras om ny information finns att lämna.

Polisen är intresserade av alla typer av iakttagelser i området runt tiden för händelsen. Det gäller såväl iakttagna personer som fordon. Hör av dig till oss på 114 14 och lämna dina uppgifter, det kan vara av stor vikt för utredningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.