04 november 07:22, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har hittills hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, ingen har omhändertagits, fyra har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.57 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Johannelund, Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 25-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör.

04.38 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Berga, Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 25-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör. En man i 30-årsåldern som var passagerare i bilen blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och fikc följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.