04 november 07:44, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:42 Penningtvätt, Härnösand
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på E4 söder om Härnösand. En person, en man i 20-årsåldern, som färdas i bilen har en större summa pengar och misstänks för penningtvätt. Han grips och anhålls senare av åklagare.

01:50 Rattfylleri, Kramfors
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Bollstabruk. Fordonet är avställt och det råder körförbud och föraren, som är en man i 25-årsåldern, saknar körkort. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika och han tas med för provtagning. Anmälan upprättas gällande misstänkt drograttfylleri och grov olovlig körning.

06:16 Stöld/inbrott, Härnösand
Polis beordras till en adress i centrala Härnösand med anledning av misstänkt inbrott i en verksamhets lokaler. En brottsplatsundersökning utförs och anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.