05 november 07:15, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Åsa Willsund. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 64 ärenden som rör Östergötlands län. Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:11 Polis och ambulans larmades till Tannefors, Linköping, med anledning av en misshandel inomhus. En kvinna i 35-årsåldern ska ha blivit slagen av en man i 45-årsåldern som hon har en relation till. När polispatrull kom till platsen var bara kvinnan kvar i bostaden. Hon behövde ej uppsöka sjukhus med ambulans. Polispatrull kommer skriva en anmälan om misshandel.

01:31 Polis larmades till Racketstadion, Norrköping, med anledning av ett inbrottslarm. När polis kom till platsen hittades en krossad fönsterruta. Områden och fordon i närheten söktes av men ingen misstänkt finns i nuläget. Det är också oklart vad som stulits. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.