06 november 18:26, Trafikolycka, vilt, Västernorrland län

Viltolyckor anmälda i Västernorrland.

13:18 På länsväg 334 vid Djuped, Kramfors, anmäldes inte en viltolycka med ett rådjur. En anmälan upprättas gällande smitning.

15:57 På länsväg 331 vid Ärtrik, Sollefteå, inträffade en olycka där ett rådjur och en personbil. Inga personskador, men djuret dog.

16:22 På riksväg 83 vid Ensillre, Ånge, kolliderade en personbil och ett rådjur. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för djuret så eftersöksjägare kontaktas.

17:03 På riksväg 83 vid Östavall, Ånge, inträffade en olycka mellan rådjur och personbil. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för djuret och eftesöksjägare kontaktas.

17:08 På länsväg 1032 i närheten av Österalnö, Örnsköldsvik, kolliderade en personbil och älg. Inga personskador, men det är ovisst hur det gick för djuret och eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera det.

17:31 På länsväg 825 vid Nora, Kramfors, är ett rådjur och en personbil inblandade i en kollision. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för djuret och eftesöksjägare kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.