08 november 08:04, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 95 ärenden mellan klockan 22 och 07. Den händelse som sticker ut redovisas nedan:

02.30 Polisen larmades om en misshandel som hade inträffat vid Saltängsbron, Norrköping. Två personer kom gående vid ett övergångställe när det kom en bil i hög fart, och de två personerna har berättat att de inte trodde att bilen skulle stanna och var rädda för att bli påkörda. En av dessa två personer, en man i 20-årsåldern, hade då sagt att bilen måste stanna. Kort därefter blev mannen slagen av en okänd man som kom springandes. Efter det sprang mannen som utdelade slaget tillbaka till bilen, som tidigare åkt förbi personerna, och åkte från platsen. Mannen som blev slagen ska ha fått smärta i ansiktet. En anmälan gällande misshandel upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.