09 november 06:56, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser i Östergötlands län.

Polisen har hanterat ett trettiotal händelser under natten. Det mesta har varit kontroller. En person har blivit gripen och en person omhändertagen. Det som sticker ut finns nedan.

00.28 Polisen och räddningstjänsten fick larm om en brand i en nedlagd pizzeria i Finspång. Branden var fullt utvecklad, men enligt räddningstjänsten fanns det ingen spridningsrisk. Polisen har gjort en anmälan om grov skadegörelse genom brand.

00.53 Polisen upprättade en anmälan om misshandel i relation efter att de fått larm om en misshandel i Linköping. Väl på plats greps en man i 25-årsåldern.

02.23 Polisen fick larm om att en man hade tagit sig in i ett flerfamiljshus i Linköping genom att slå sönder en ruta och sedan bankat på en lägenhetsdörr. Polisen omhändertog mannen, som är i 20-årsåldern, misstänkt för skadegörelse och ringa narkotikabrott för eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.