Uppdaterad 10 oktober 04:21

10 oktober 04:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

23:40 Narkotikabrott - Stenstan, Sundsvall
En polispatrull stoppade en personbil. Föraren tillika ägare av personbilen, en man i 30-årsåldern, fick en ordningsbot för avsaknad av registreringsskylt. Passageraren, en kvinna i 20-årsåldern, misstänktes för ringa narkotikabrott och fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades. 

23:55 Narkotikabrott - Centrum, Sollefteå
En polispatrull stoppade en onykter person, en man i 20-årsåldern, som misstänktes för ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen fick följa med till polisstationen för att sova ruset av sig. En polisanmälan upprättades.

00:42 Misshandel - Stenstan, Sundsvall
Samtal inkom till polisens regionledningscentral om ett större bråk på en restaurang. 7-10 personer inblandade i bråket varav en person ska ha blivit biten i fingret. Två polispatruller beordrades till platsen. Målsägaren, en kvinna i 20-årsåldern, blev skjutsad till sjukhuset för kontroll. En polisanmälan gällande misshandel upprättades.

00:56 Narkotikabrott - Stenstan, Sundsvall
Två polispatruller påträffade två män, i 25-årsåldern, som misstänktes för ringa narkotikabrott eget bruk. De misstänka männen fick följa med till polisstationen för provtagning samt förhör. Polisanmälan upprättades.

01:15 Rattfylleri - Stenstan, Sundsvall
En polispatrull stoppade en personbil. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och fick följa med till polisstationen för provtagning samt förhör. En polisanmälan upprättades.

02:44 Bråk - Inre hamnen, Sundsvall
Polisens regionledningscentral fick in flera samtal om ett bråk mellan två personer som slogs med knytnävarna. Flera personer på platsen. Två polispatruller beordrades och när de kom fram hade de involverade personerna sprungit från platsen. Det var lugnt på plats och patrullerna kunde sedan lämna, det fanns ingen som ville medverka.

04:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.