11 oktober 10:03, Stöld/inbrott, Mark

Inbrott i husbilsföretag i Hyssna. En gärningsman har avvikit från platsen i en stulen bil.

Polisen får in uppgifter om att en väktare har upptäckt ett eventuellt inbrott i ett företag som sysstalr med husbilar vid Solbacken i Bonared. En på företaget har även anträffat en misstänkt person på platsen som uppträtt hotfullt. Denna person blir sedan troligen "inlåst" på området och polis tillkallas.

Den misstänkte lyckas ta sig över staket och inhägnad, ta sig in i ett bostadsområde och troligen tillgripa en personbil. Därefter försvinner bilen, troligen söderut. Polisen har nu genomsökt brottsplatsen, bl a med hund. Ingen ytterligare misstänkt person har anträffats. Den flyende gärningsmannen i bil har heller inte anträffats. Polishelikopter har deltagit i spaningsarbetet.  

Anmälan upprättas, rubricering olaga intrång alt. stöld. Tillgrepp av fortskaffningsmedel, rattfylleri och narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.