12 oktober 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

23.53 Polisen larmades till en restaurang i området Tornby, Linköping, med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen. Vad som har stulits är oklart. En brottsplatsundersökning genomfördes. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

03.05 Polisen larmades om ett inbrott i en restaurang i centrala Norrköping med anledning av ett inbrott. Två okända gärningspersoner hade tagit sig in i restaurangen genom att krossa ett fönster. Hundpatrull sökte efter gärningspersonerna men ingen misstänkt hittades. Under natten spärrades platsen av.  Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.