13 oktober 06:39, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

22.44 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Häradsgatan i Sommen, Tranås, med anledning av en brand. En husvagn var övertänd. Polisens presstjänst har inga uppgifter om någon person skadades i samband med branden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

03.53 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en byggnad vid Älmeshultasjön utanför Nässjö med anledning av en brand. Ett omklädningsrum brann. Ingen person ska ha kommit till fysisk skada. Polisen upprättade en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.