Uppdaterad 14 oktober 21:32

14 oktober 19:58, Trafikolycka, Falkenberg

Föraren av en personbil har krockat på E6 vid Tvååker. Inga uppgifter om skadade.

Vi får larm om en olycka på E6. Föraren till en personbil ska enligt uppgift ha kört genom varjerräcket. Ett antal bilar har stannat vid olyckan. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg. Inga uppgifter om personskador.

Uppdatering kl. 20:01: Föraren till personbilen springer enligt vittnesuppgifter från platsen. Ett flertal patruller deltar i sökandet efter föraren.

Uppdatering kl. 20:26: Bärgare till platsen för olyckan.

Uppdatering kl. 20:29: En patrull hittar föraren vid en busshållplats vid brandstationen i Tvååker. Ambulans åker dit för att kontrollera skador.

Uppdatering kl. 21:22: Mannen är förd till sjukhus för kontroll. Uppgifter från platsen gör gällande att det råder en del oklarheter kring om mannen faktiskt var föraren till det aktuella fordonen. Vidare utredning får visa vad som hänt på platsen. En anmälan om smitning från trafikolycka är upprättad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.