15 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver och här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 34 ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:53 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Rådhusgatan i Nässjö efter larm om en bilbrand. Enligt sos-larmet ska två bilar har brunnit. När polisen kom fram visade det sig att en bil brunnit och en annan fått rökskador. Polispatrull kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand.

04:43 Polis beordrades till Kulltorp i Gnosjö efter tips från allmänheten om att en bil synts till i ett dike och att föraren som klev ut vinglade kraftigt. När polispatrull kom till platsen hittades en person sovandes i bilen. Jourförundersökningsledare tog då beslut om kroppsbesiktning och en husrannsakan i fordonet. Detta resulterade i att personen i bilen, en man i 35-årsåldern greps misstänkt för ringa narkotikabrott, tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld alternativt häleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.