15 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver och här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 26 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:19 Polis beordrades till området Nordantill i Norrköping efter att ett bevakningsbolag larmat om ett pågående inbrott på ett IT-företag. När polispatruller kom till platsen hittades en krossad fönsterruta och kort efteråt kunde en person, en man i 30-årsåldern, gripas. Han är i nuläget misstänkt för stöld och godset ska bland annat ha bestått av datorer.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.