15 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver och här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 18 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. En personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut mest:

00:16 Polis beordrades till centrala Eskilstuna efter larm om ett inbrott i ett lägenhetshus. När polispatruller kom till platsen hittade man en person högst upp i byggnaden. Mannen, i 35-årsåldern, är misstänkt för ringa narkotikabrott och stöld genom inbrott. Polisens presstjänst har inga uppgifter kring eventuella stöldgods.

Utöver detta har polisen hanterat viltolyckor och haft diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.