17 oktober 08:12, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00:30 Drograttfylleri, Härnösand: Polisen får samtal om att en bil kör vingligt på E4, Gådeåstaden. Polispatrull påträffar bilen och föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika. Han får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

01:13 Misshandel, Kramfors: Polispatrull beordras till en adress där två personer som är närstående uppges ha slagit varandra. En av dem grips. En anmälan gällande misshandel samt en motanmälan upprättas.

01:29 Misshandel, Örnsköldsvik: Polispatruller beordras till Vintergatan med anledning av ett bråk. När patrullerna kommer till platsen har en mindre folksamling skingrat sig och det är lugnt. Polisen håller förhör och två anmälningar gällande misshandel upprättas.

01:34 Försök till våldtäkt, Sollefteå: Se tidigare notis via länk nedan.

03:10 Drograttfylleri, Sundsvall: En bilförare i Stenstan misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

05:48 Inbrott, Sundsvall: Polisen kontaktas då ett larm i en butik i Kvissleby gått. Polispatruller beordras till platsen. En man springer från platsen, men kan gripas av polis. På mannen påträffas misstänkt stöldgods samt ett vasst föremål. Polisen gör vissa ytterligare beslag och säkrar bevis. En anmälan gällande stöld genom inbrott samt brott mot knivlagen upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.