18 oktober 07:46, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:18 Trafikbrott, Lycksele: Bilförare på E12 i centrum får ordningsbot för att inte ha föreskriven belysning.

00:36 Trafikbrott, Lycksele: Polispatrull stoppar och kontrollerar en A-traktor på Furuvik. Patrullen utför en flygande inspektion av fordonet vilket leder till att fordonet måste genomgå en ny registreringsbesiktning.

02:02 Bråk, Skellefteå: Polispatrull beordras till Norrbacka där det uppges vara stökigt utanför en mack. Ett tiotal bilar uppges uppehålla sig där och de inblandade personerna vill inte lämna platsen. Ett antal bilar avvisas av patrullen.

02:17 Misshandel, Skellefteå: Polispatrull beordras till centrum där det varit bråk. Patrullen upprättar en anmälan gällande misshandel och avvisar personer från platsen.

02:19 Trafikolycka, Vilhelmina: Polispatrull kontaktas med anledning av att en bil sladdat in i ett lokstall och sedan har avvikit från platsen. Patrullen dokumenterar platsen och håller förhör med vittnen. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka upprättas.

03:29 Trafikolycka, Umeå: Polispatrull beordras till Blå Vägen, Gimonäs, där en personbilsförare väjt för en räv och kört in i en stolpe. Ingen person ska ha skadats. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

05:55 Viltolycka, Umeå: Personbil kolliderar med två rådjur på E4 i höjd med Sörmjöle. Ingen person skadas vid olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.