18 oktober 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 110 ärenden mellan klockan 22 och 07. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

22.31 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Skolgatan i Norrköping med anledning av en brand i ett flerfamiljshus. En person fick följa med till sjukhus, polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet genom brand upprättades.

01.38 Polisen larmades till Tannerfors då två okända gärningspersoner hade rånat en man utomhus. De två gärningspersonerna hade hotat mannen med ett tillhygge. Mannen, som är i 25-årsåldern, tvingades att lämna ifrån sig sin telefon och plånbok. Polisen upprättade en anmälan gällande rån. Polisens presstjänst har inga uppgifter om några personskador i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.