24 oktober 07:33, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Från midnatt och framåt har fem personer omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:41 Narkotikabrott, Kramfors
Polisen kontrollerar en ungdomsfest i Kramfors. Enligt uppgift till polisen har det varit stökigt på festen, det ska ha kommit dit oinbjudna gäster. Polisen pratar med ansvarig och bara inbjudna blir kvar på festen. En person medtas för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.  

00:50 Misshandel, Sollefteå
Polisen beordras till centrala Sollefteå med anledning av ett bråk. En man ska ha blivit misshandlad av okänd gärningsperson/personer. Polisen håller förhör med målsäganden. Patrullen skjutsar honom till sjukvård. En anmälan gällande misshandel alternativ grov misshandel upprättas. 

03:38 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Njurunda. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan upprättas gällande rattfylleri och bilnyckeln tas i beslag. Körkortet omhändertas. 

03:47 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen larmas om en singelolycka i Stenstan, Sundsvall. En personbilist ska ha kört in i en stolpe. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. Polisen har varit på plats. Bilen bärgas från platsen. 

04:13 Trafikolycka, Kvissleby
Polisen larmas om en singelolycka på E4. En personbil ska ha voltat i norrgående riktning. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. Polisen har varit på plats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.