Uppdaterad 26 oktober 06:59

26 oktober 06:11, Sammanfattning kväll och natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06:50 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits och omhändertagits.

22.42 Polisen, räddningstjänsten och ambulans larmades till E4:an i höjd med Tornby utanför Linköping efter att en bil kört av vägen. Det fanns tre personer i bilen som enligt de första uppgifterna inte ska ha blivit allvarligt skadade. Polisen har utfärdat en anmälan om vårdslöshet i trafik mot den person som körde.

00.55 Polisen fick ett larm om en brand på ett hotell i Norrköping. På plats kunde de konstatera att det förmodligen börjat brinna i ett av rummen. Polisen hörde vittnen, spärrade av rummet för en teknisk undersökning och inledde en förundersökning om mordbrand.

Polisen välkomnar tips från allmänheten. Antingen genom att ringa 114 14 eller genom polisens hemsida där det också går att vara anonym. Se länken längst ner.

02.09 Polisen fick in ett larm om en försvunnen kvinna i 70-årsåldern. Hon skulle ha lämnat hemmet och vara förvirrad. Polisen inledde sökandet efter henne och en nattpatrull inom hemtjänsten hittade henne efter en timma och kunde föra henne tillbaka till boendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.