27 oktober 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

22.03 Töreboda, bilbrand
På Garvaregatan har någon tänt eld på en parkerad bil. Troligen har man öppnat bensinlocket och tänt på.Inga andra bilar blev skadade. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

01.35 Alingsås, trafikolycka m.m.
På E20 vid Bälingekrysset har en bilist kört av vägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, behöver inte åka med ambulansen till sjukhus men har lite ont i ena armen. Han tas med för provtagning och misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel, drograttfylleri, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

01.47 Strömstad, inbrott
Larm om inbrott på Coop på Oslovägen. Polispatrull är snabbt på plats och kan konstatera att någon tagit sig in i butiken genom att krossa en glasdörr. Man har fått med sig snus från butiken men det är oklart hur mycket. Ingen misstänkt i nuläget.

02.48 Göteborg, bilbrand
Larm om bil som brinner på August Barks gata. Räddningstjänst samt polis åker till platsen. Ingen spridningsrisk till andra fordon. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

05.30 Trollhättan, rattfylleri
På Myrtuvevägen stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 55-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.