03 oktober 08:43, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:35 Våld/hot mot tjänsteman och fylleri, Luleå
Polis beordras till en krog i Innerstaden med anledning av att en man, som är i 25-årsåldern, har bråkat med en vakt. Mannen misstänks för våld mot tjänsteman och omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

23:09 Misshandel, Haparanda
Polis beordras till en adress i Haparanda kommun med anledning av misshandel. En man misstänks för att ha misshandlat en kvinna. Han grips och anhålls senare av åklagare. Mannen och kvinnan känner varandra.

00:43 Våld/hot mot tjänsteman och fylleri, Piteå
Polis beordras till en krog i Zonområdet med anledning av att en man, som är i 25-årsåldern, bråkat med ordningsvakter. Mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Han misstänks även för hot och våld mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.