31 oktober 08:44, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har en person omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:28 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Södermalm där en skadad man befinner sig. Han förs med ambulans till sjukvård. Det är i nuläget oklart vad som har orsakat mannens skada. En anmälan gällande misshandel upprättas.

01:28 Misshandel, Ånge
Polisen beordras till en mindre ort i Ånge kommun, med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad. Han förs till sjukvård med ambulans. Polisen har senare kunnat gripa en man i 30-årsåldern som misstänks för gärningen. Han misstänks även för att ha misshandlat ytterligare en man på adressen. Anmälan har upprättats gällande grov misshandel respektive misshandel.

02:25 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i Stenstan med anledning av ett bråk. Det är oklart hur många personer som har varit inblandade. Anmälan upprättas gällande misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.