04 oktober 08:39, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sju personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:32 Rattfylleri, Sundsvall
Polis beordras till Sundsbruk med anledning av en trafikolycka. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Föraren förs till sjukhus där provtagning utförs. Det finns inga uppgifter om personskador. Mannen misstänks för grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik, olovlig körning då han saknade körkort samt ringa narkotikabrott eget bruk. Anmälan upprättas.

22:38 Misshandel, Härnösand
Polis beordras till en adress söder om Älandsbro med anledning av en stökig fest. En anmälan gällande misstänkt misshandel tas upp.

01:07 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning av en misstänkt misshandel. En person, en man, har misshandlats av några personer. Mannen förs till sjukvård. Inga misstänkta anträffas på platsen. Polis upprättar anmälan gällande grov misshandel.

01:43 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Skönsberg med anledning av misstänkt skadegörelse. En fönsterruta är krossad. Anmälan gällande skadegörelse upprättas.

04:09 Misshandel, Kramfors
Polis tar upp en anmälan gällande en misstänkt misshandel som har skett i Kramfors. En man uppger att han misshandlats av en okänd man.

04:18 Stöld/inbrott, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress i centrala Örnsköldsvik med anledning av misstänkt inbrott i en lägenhet. En anmälan gällande grov stöld genom inbrott upprättas. Det är oklart vad som eventuellt har tillgripits.  

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.