Uppdaterad 06 oktober 16:08

06 oktober 00:25, Brand, Ljusdal

Två bilar skadas i brand.

Polis beordras till en bilbrand i närheten av Ljusdals sjukhus. Två bilar ska ha skadats i branden och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer att skrivas.

Komplettering klockan 16:00

Sedan september månad fram till dagsdatum har det varit 7 bilbränder, som rubriceras som grov skadegörelse genom brand. Totalt har 13 bilar skadats vid bränderna.

Polisen prioriterar bränderna och kommer att öka närvaron i Gärdåsen där de flesta bränderna har skett.

Har man sätt något ring polisen och berätta vad man har sett så avgör polisen värdet av uppgiften. Små saker kan vara viktiga. Det kan vara viktigt att bara berätta att man var ute i det aktuella området en viss tidpunkt och då såg man inget alls. 

Polisen söker vittnen och iakttagelser till händelserna. Har man akuta uppgifter till polisen ringer man 112, har händelsen redan inträffat och man har äldre uppgifter ringer man 114 14 eller mailar till polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.