07 oktober 07:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning / ordningsstörning. Ingen har fått följa med för för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.44 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 Tystberga uppstod brottsmisstankar. Registreringsskyltarna omhändertogs av polisen på grund av obetalda fordonsskatteskulder. En passagerare, kvinna i 25-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav.

03.06 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4, norrgående körriktning i Vagnhärad. Det var en lastbil med släp som kört i diket och föraren, en man i 65-årsåldern har blivit misstänkt för vårdslöshet i trafik. Läs på Trafikverkets hemsida om hur trafiken påverkas av bärgningsarbetet.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.