07 oktober 07:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning / ordningsstörning. Ingen har fått följa med för för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

04.38 SOS-samtal kom till polisen om att en person skulle ha blivit misshandlad i en bostad i Kättilstorp, Jönköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel eftersom det uppstod misstankar om att en man skulle ha blivit misshandlad. Han hade en sårskada i huvudet. Den drabbade mannen ville inte medverka till utredningen. Det finns ingen frihetsberövad i utredningen.

06.04 SOS-larm till polisen om trafikolycka på en mindre väg i Tokeryd, Svarttorp, Jönköping där en bilist ska ha krockat med en älg. Älgen sprang till skogs. Bilisten är oskadd men bilen fick skador i fronten. Polisen kallade en eftersöksjägare till olycksplatsen för att söka efter älgen.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.