08 oktober 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

02.55 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett bostadshus på Albert Engströms gata, Norrköping. Enligt räddningstjänst var bostaden rökfylld när de kom till platsen. När polis kom fram hade en person fått hjälp ut ur bostaden, personen ska inte ha behövt åka med ambulans till sjukhus. Branden misstänks ha börjat på spisen. Polis har dokumenterat platsen och en anmälan kommer att skrivas.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat viltolyckor, larm om bråk och skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.