Uppdaterad 09 oktober 06:06

09 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

22:26 Rattfylleri - Frösö, Östersund
En polispatrull stoppade en moped. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav samt olovlig körning. Passageraren, en kvinna i 25-årsåldern, misstänktes för ringa narkotikabrott innehav. Båda personerna fick följa med till polisstationen för provtagning. Polisanmälan upprättades.

22:35 Rattfylleri - Sveg, Härjedalen
En polispatrull stoppade en personbil och föraren, en man i 30-årsåldern, misstänktes för rattfylleri. Föraren fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades.

00:00 - Lugnt i länet
Inget att rapportera.

01:34 - Rattfylleri - Ström, Strömsund
Polisens regionledningscentral fick in samtal om en person som körde en bil onykter. Föraren ska sedan ha kört ner bilen i ett dike. En polisbil beordrades till platsen. Föraren, en man i 30-årsåldern, fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades och föraren misstänktes för rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

03:00 - Lugnt i länet
Inget att rapportera.

05:00 - Lugnt i länet
Inget att rapportera.

06:00 - Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.